Deseori, clienții au întrebări. Deseori, noi avem răspunsuri. Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le întâlnim!

Intrebari frecvente:

Florile de săpun sunt flori confecționate din săpun, având o durată lungă de viață și fiind mai accesibile decât florile reale. Dacă sunt ținute departe de lumina directă a soarelui și de zonele umede, florile de săpun vor rezista mulți ani. Florile de săpun sunt parfumate și pot decora locuința în timp ce o parfumează. Ele pot fi un cadou unic, iar prin ”presărarea” petalelor de săpun în cadă se poate experimenta un nou stil de romantism.

Florile de săpun vor rezista peste trei ani și chiar mai mult dacă sunt ferite de lumina directă a soarelui și de umezeală. Vă îndemnăm să nu atingeți florile cu degetele umede și nici să pulverizați parfum pe florile de săpun. Pentru a nu le deteriora, vă recomandăm să nu apăsați, îndoiți sau striviți petalele sau tulpinile.

De menționat faptul că deși miros frumos, în timp acesta pot rămâne fără mireasma inițială. Le puteți parfuma, însă nu cu parfumul pe bază de alcool, deoarece va deteriora florile de săpun. Pentru cel mai bun rezultat de parfumare al florilor de săpun, vă rugăm să pulverizați strict parfumuri pe bază de ulei. Culoarea florilor de săpun se mai poate estompa în timp, în mod natural, în funcție de mediul în care sunt ținute.

Florile de săpun sunt făcute pentru a decora casa timp îndelungat și acționează ca un decor care vă și parfumează încăperea. Nu este recomandat să fie folosite pentru spălarea corpului. Florile de săpun conțin un ingredient (amidon de porumb) pentru a menține toate componentele împreună. Prin urmare, acestea vor fi foarte lipicioase pe piele dacă sunt folosite ca săpun propriu-zis.

Știm că multe personae sunt interesate de compoziția florilor de săpun, așa că vom dezvălui ingredientele acestora:

–         69,8% Palmat de sodiu

–         11% Apă

–         11% Sodiu Palm Kernelate

–         6,6% Cocoat de sodiu

–         0,5% Acid palmitic

–         0,5% Clorură de sodiu

–         0,5% Glicerină

Puteți comanda aranjamentele noastre florale direct pe site (prin opțiunea Adaugă în coș), telefonic, pe Facebook și chiar pe Whatsapp (prin opțiunea Comandă rapid pe Whatsapp).

Florile de săpun nu sunt ușor deteriorabile. Totuși, noi ambalăm fiecare comandă cu maximă grijă înainte de expediere, astfel încât aranjamentele din flori de săpun să ajungă în perfectă stare la voi.

Nu livrăm la o anumită data sau într-o anumită zi a săptămânii. Colaborăm cu firma de curierat Fan Courier pentru livrarea aranjamentelor noastre florale și încercăm să expediem cât de repede posibil.

Comenzile plasate până în ora 15.00 se expediază în aceeași zi, iar cele plasate după ora 15.00, a doua zi. Ziua și ora de sosire a coletului va depinde de locația pe care o completați în formularul de comandă.

Firește, vă ajutăm să surprindeți pe cineva drag expediindu-i în mod direct coletul. Trebuie doar să introduceți datele persoanei respective în formularul de comandă și să ne menționați în căsuța numită ”Note comandă” să nu vă trimitem factura în colet.

În momentul de față nu oferim livrare internațională, dar este în plan pe viitor. Așadar, vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu toate noutățile.

În prezent, produsele comandate de la noi se pot plăti ramburs la primirea coletului, prin OP ori prin plata cu cardul direct pe site.

Vă rugăm să consultați pagina noastră numită Termeni și condiții pentru a afla în ce condiții pot fi returnate sau schimbate aranjamentele florale achiziționate de la noi.