Cine suntem

Bine ati venit la noi

Suntem foarte fericiți că îți dorești să ne cunoaștem mai bine. Produsele pe care le comercializăm sunt destinate celor pe care noi îi considerăm prieteni.

povestea noastra

Noi suntem Casa cu Decorațiuni Artezania, o companie din România care a fost rezultat al unei pasiuni pentru frumusețea detaliilor și a modului în care putem schimba senzații și sentimente doar oferind un spectacol vizual.

Ce îți putem oferi? Dacă ai aruncat deja o privire printre produsele noastre, ai observat deja că nu venim spre tine cu mii de alternative ci doar cu câteva secțiuni de produse care au cel mai mare impact. Ochiul uman este foarte selectiv și poate conclude foarte repede dacă un aranjament este sau nu frumos. Ne folosim de trucuri care împietresc frumusețea florilor. Comercializăm flori criogenate, aranjamente de flori din săpun și tot felul de produse care se folosesc de frumusețea florilor.

100+

Aranjamente Flori

15+

Flori Folosite

15+

Seturi Cadou Pentru Orice Eveniment

1000+

Clienti Satisfacuti

6+

Luni de Activitate

Ce îți putem oferi?

Povestea noastra

Cu ce lucrăm?

Ne place la nebunie să ne jucăm cu flori, viața verde și cu decorațiunile care pot fi compuse cu ajutorul acestora. Sensibilitatea florilor și frumusețea acestora sunt două elemente pe care am reușit să le aducem împreună pentru clienții noștri. De-a lungul cariere noastre am tot întâlnit persoane care au nevoie de ceva diferit. Fie că este vorba de un cadou, o declarație de dragoste sau un eveniment important ce trebuie decorat special. De aceea, am hotărât ca schimbarea ce aduce specialul să fim noi.

SPECIALITATI

Cadouri corporate, aranjamente flori sapun, aranjamente trandafiri criogenati, noi putem oferi orice.

Mai mult, putem chiar personaliza.