aranjament floral

Aranjamente Florale 2021-2022. Ce este la modă în următorul an?

Suntem convinși de faptul că vremurile se schimbă și că avem nevoie ca decorațiunile pe care le folosim la evenimentele noastre să fie din ce în ce mai uimitoare. Să aibă un impact cât mai mare asupra clienților și să impresioneze fiecare persoană care intră în contact cu ele. 

Evident, noi suntem primii care caută trenduri și sunt implicați activ în stabilirea viitorului decorațiunilor. Am scris acest articol pentru a-ți putea spune și ție ce urmează să fie adăugat în piața decorațiunilor din România.

Aranjamente flori săpun 2021

Majoritatea aranjamentelor cu flori din săpun au pășit în România cu un impact destul de mic, iar primul obstacol pe care l-am întâmpinat a fost reticența clienților cu privire la materialul din care sunt confecționate aceste decorațiuni. Săpunul și florile naturale nu au foarte multe lucruri în comun, dar imediat ce clienții din România au simțit cât de eficiente, frumoase și de efect sunt aceste produse, au început tot mai mult să apeleze la ele. 

O scurtă introducere – Doar ca să oferim puțin context cu privire la gama de aranjamente flori de săpun, îți vom spune câteva lucruri despre cum ajungem de la un simplu săpun, la forme incredibil de frumoase care imită florile atât din punct de vedere vizual, dar și olfactiv. 

Ce sunt florile din săpun?

Florile din săpun sunt exact ceea ce spune și numele. Flori de toate felurile și culorile confecționate 100% din săpun și nimic altceva. Un astfel de aranjament floral are un potențial enorm și a dat dovadă de foarte multe rezultate de-a lungul timpului. Aceste aranjamente flori de săpun sunt mai rezistente în timp și se vor degrada mult mai greu decât florile normale. Culorile sunt cât se poate de aprinse, iar datorită proprietăților săpunului de a fi un excelent purtător de miros, acestea pot avea și mirosuri incredibile și distincte. 

Din săpun pot fi prelucrate flori de toate felurile precum trandafiri, orhidee, gerbera, floarea soarelui, flori decorative, buchete, aranjamente de birou, aranjamente flori de săpun pentru nunți sau evenimente speciale și tot felul de petreceri, zile onomastice și sărbători.

aranjament floral

Aranjamente flori săpun artificiale – Avantaje

Ceea ce nu știau clienții noștri acum câțiva ani erau avantajele pe care le poate oferi un astfel de produse inovator. Cu cât descopereau mai multe aspecte despre aceste aranjamente, cu atât dorința de a cumpăra era mai mare. Florile din săpun te scapă de tot felul de griji și pot fi folosite în mai multe moduri decât ți-ai putea imagina.

  1. Florile din săpun nu ofilesc – Un lucru care pare destul de evident la prima vedere, nu a fost tocmai înțeles atât de rapid. Deși săpunul este mai rezistent decât o floare normală, rămâne un material perisabil. Ceea ce are nevoie un astfel de aranjament pentru a nu-și pierde valorile este grija. Doar dacă este ferit de razele soarelui, florile din săpun vor înfrumuseța atmosfera pentru mult timp.
  2. Poți folosi săpunul – Florile sunt cunoscute pentru frumusețea lor, dar din păcate, acesta este singurul lucru pe care îl pot satisface, adică nevoia de frumos și natură. Florile din săpun au revoluționat acest aspect și a oferit florilor încă o întrebuințare. Florile din săpun pot fi folosite chiar datorită atribuțiilor săpunului. Ai nevoie de o baie relaxantă cu arome relaxante? Rupe un trandafir din aranjamentul din săpun și vei avea parte de o baie excelentă.
  3. Sunt de toate tipurile și felurile – Numai în categoria noastră de aranjamente flori de săpun sunt sute de modele pe toate mărimile. Sigur vei găsi câteva care se vor potrivi evenimentului tău. Am vândut astfel de aranjamente pentru nunți, botezuri, petreceri, etc.

Acestea sunt doar câteva dintre decorațiunile și aranjamentele florale ce vor fi folosite foarte mult în următorul an. Alege-ți și tu favoritul și întreabă-ne tot ce dorești despre ele. Vom fi acolo să îți răspundem la întrebări.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.